Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 44 of 44
  1. #41

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    7,955
    Post Thanks / Like

    Default Re: help! gallery prob

    Ginger, it's happened to me on occasion but only when I try to link a layout to the store. Thought that might be helpful. Otherwise, my layouts upload fine if I don't link them.

  2. #42

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    WI
    Posts
    9,463
    Post Thanks / Like

    Default Re: help! gallery prob

    Charmaine said in my other forum (GLTC & WW CT forum) that her husband looked into it and its only when we include the http: in our links - I haven't tried doing it since I read that yesterday - but just thought I'd share!
    I am probably neglecting housework so I can be here... My Gallery

  3. #43

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    203
    Post Thanks / Like

    Default Re: help! gallery prob

    Quote Originally Posted by GingerScraps View Post
    Can you all try again please and let me know if it is working now?
    Thanks
    I tried uploading just now and I can't get it done. Tried it 3x even 1 by one but still gives me that "i'm forbidden" messages. please help

  4. #44

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Northern California U.S.A
    Posts
    6,166
    Post Thanks / Like

    Default Re: help! gallery prob

    The only reason it will give you that error is if you have a URL in the first description box. This is a bug that seems very hard to fix! I have had people working on it for a while now.

    Until it gets fixed- just leave any URL off the description box.

    Oh and make sure your LO is the right size- 600 by 600 pixels is the max.

    Let me know if you still have problems with it- after you try thoese two things
    Cant wait to see your LO's

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •