Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    116
    Post Thanks / Like

    Default Re: uploading images

    Im using firefox 18.0.2 and it says it is up to date. And im not trying to link anything in the description boxes. I did restart my computer and Tried again.. got this Problem running JPEGTRAN:

    "/usr/bin/jpegtran" -copy none /home/forums/public_html/gallery/data/630/special_moment_samll2_copy.jpg

    Error Code: 2
    and up at the very top of the page it says this:
    Warning: Division by zero in [path]/gallery/image-inc.php on line 311

  2. #12

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Northern California U.S.A
    Posts
    6,143
    Post Thanks / Like

    Default Re: uploading images

    I just emailed our IT guy (the amazing Stephen of Wyld Web Designs), this is a strange error, I have never encountered this before. I did find one small bit of info on the possible cause, but I don't know how perform the recommended fix.
    Thanks for your patience!!

  3. #13

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: uploading images

    Can you try uploading the image again? Let me know if there are any changes in the error message or if you are able to upload successfully.

    StephenEmail MeFacebookGoogle+TwitterMy Blog

  4. #14

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    116
    Post Thanks / Like

    Default Re: uploading images

    It worked that time! but there was still an error at the top:
    Warning: Division by zero in [path]/gallery/image-inc.php on line 311
    and there is no thumbnail its just white until you click and open it... thank you guys so much!

  5. Likes Ricki liked this post
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •