Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3,226
    Post Thanks / Like

    Default Problems uploading to gallery

    When I click on the gallery icon, I get lots of error messages but it gives me the ability to upload, but then when I submit, I came up with an error message after spending all the time to do the descriptions. Ugh. This is the error message:
    Problem running JPEGTRAN:

    "/usr/bin/jpegtran" -copy none /home/forums/public_html/gallery/data/500/bacchus_ball_20052_copy.jpg

    Error Code: 1

    CT Lead for:

  2. #2

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,689
    Post Thanks / Like

    Default Re: Problems uploading to gallery

    It's a bug in our gallery. On the first page, only upload the photo. On the second page you can put the descriptions and you should avoid the error. HTH.




  3. #3

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3,226
    Post Thanks / Like

    Default Re: Problems uploading to gallery

    I will try that. Thanks

    CT Lead for:

  4. #4

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lorain, Ohio
    Posts
    458
    Post Thanks / Like

    Default Re: Problems uploading to gallery

    I'm having troubles to - in ever gallery

    Being happy doesn't mean everything is perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections. ♥




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •