Search:

Type: Posts; User: karrieskreations; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Replies
    42
    Views
    1,011

    Sticky: Re: September 2014 Template Challenge 1

    LOVE this template! thanks for sharing it with us. here's mine
    http://gallery.gingerscraps.net/data/818/love_always3.jpg
  2. Replies
    25
    Views
    344

    Re: Baker's Best 9/7-9/13

    thank you soo much... this really made my day :)
  3. Re: Buy It All Bundle - Retiring Products AND 50% Off Sale!

    you do not want to miss this!
  4. Replies
    17
    Views
    1,333

    Re: Aloha! Surprise party planning!

    pintrest it!!!! lol. you can find anything there. Aslo check out oriental trading company. they have themed party stuff for cheaper. I knwo they have luau beach themes.
  5. Replies
    20
    Views
    1,139

    Re: Baker's Best 3/24-3/30

    Thank you!!!
  6. Replies
    3
    Views
    317

    I' ve got a blog!

    I have a blog, and I occasionally put up freebies for my ct team on it
    http://tinks-thotful-spot.blogspot.com/
  7. Replies
    32
    Views
    1,412

    Re: Baker's Best 3/10-3/16

    WOW! thank you , i am honored to be nominated!
  8. Re: CT Call 2013 - Simple Girl Scraps

    I saw this on digishoptalk and then again over here... I love your stuff! So I definately sent one in to you =)
  9. Replies
    13
    Views
    1,120

    Re: uploading images

    It worked that time! but there was still an error at the top:
    Warning: Division by zero in [path]/gallery/image-inc.php on line 311
    and there is no thumbnail its just white until you click and open...
  10. Replies
    13
    Views
    1,120

    Re: uploading images

    Im using firefox 18.0.2 and it says it is up to date. And im not trying to link anything in the description boxes. I did restart my computer and Tried again.. got this Problem running JPEGTRAN:
    ...
  11. Replies
    13
    Views
    1,120

    Re: uploading images

    im going to post this on this thread since i cannot get my image to load at all... I keep getting this message
    Problem running JPEGTRAN:

    "/usr/bin/jpegtran" -copy none...
Results 1 to 11 of 28
Page 1 of 2 1 2