Search:

Type: Posts; User: karrieskreations; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    131
    Views
    6,989

    Re: February Cookie Jar

    Total Challenges Completed:

    Brush Challenge

    Buffet Challenge

    Color Challenge

    Daily Download Challenge
  2. Replies
    75
    Views
    3,817

    Re: February 2016 Font Challenge

    Here's mine I used Simple Girls Scraps Love yourself and ldrag designs i love u to peices template

    http://gallery.gingerscraps.net/data/903/48.jpg
  3. Re: DSD New Releases! Be Positive and $5 Grab Bag!

    Loved .. Be positive Here's what I did with it!

    http://gallery.gingerscraps.net/data/500/be_positive.jpg
  4. Re: Grand Opening! 30% OFF Simple Girl Scraps!

    Yeah Simple Girl Scraps is back!
    Here is one i made using her new kit... Fall in love

    http://gallery.gingerscraps.net/data/500/fall_old_west.jpg
  5. Re: *NEW* Frozen Wonderland 50% OFF by Simple Girl Scraps!!

    yeah theresa's back! love this kit
  6. Replies
    28
    Views
    2,375

    Re: Baker's Best 9/7-9/13

    thank you soo much... this really made my day :)
  7. Replies
    3
    Views
    774

    I' ve got a blog!

    I have a blog, and I occasionally put up freebies for my ct team on it
    http://tinks-thotful-spot.blogspot.com/
  8. Re: CT Call 2013 - Simple Girl Scraps

    I saw this on digishoptalk and then again over here... I love your stuff! So I definately sent one in to you =)
  9. Replies
    13
    Views
    1,948

    Re: uploading images

    It worked that time! but there was still an error at the top:
    Warning: Division by zero in [path]/gallery/image-inc.php on line 311
    and there is no thumbnail its just white until you click and open...
  10. Replies
    13
    Views
    1,948

    Re: uploading images

    Im using firefox 18.0.2 and it says it is up to date. And im not trying to link anything in the description boxes. I did restart my computer and Tried again.. got this Problem running JPEGTRAN:
    ...
  11. Replies
    13
    Views
    1,948

    Re: uploading images

    im going to post this on this thread since i cannot get my image to load at all... I keep getting this message
    Problem running JPEGTRAN:

    "/usr/bin/jpegtran" -copy none...
Results 1 to 11 of 55
Page 1 of 3 1 2 3