PDA

View Full Version : Member Galleries - - - empty!!!



kpmelly
10-05-2013, 07:10 PM
Oarghhhh, I got angry, very angry! Yes Iīm a bad girl and after swearing a little bit I wanna be lovely now to ask for some help :blush

Everytime I went on a special members gallery (e.g. for the Scraplift challenge or my OWN) I see either an empty gallery or 1 or 2 pages, if the member (or I) did a upload at the same day I have a look.
If there is one layout I can click it, and than I can move with the arrows beside of the image, but I cannot see the gallery with thumbnais.

Canīt find any settings I could do, and I really hate it in this way. Please, please, please : HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP:36_1_32::(:36_1_32:

Jacque
10-05-2013, 11:07 PM
this has happened to me before. check your gallery settings to make sure it shows ALL and not 1 day or 7 days something like that. hopefully that's the answer. may need to clear cache. that's how i fixed it if its the same issue :)

msbrad
10-06-2013, 01:28 AM
Oh dear... I am not sure I've ever seen 'special member gallery' and I do see a lot of "stuff" around digi land....
Off to investigate.
m

kpmelly
10-06-2013, 08:09 AM
Oh dear... I am not sure I've ever seen 'special member gallery' and I do see a lot of "stuff" around digi land....
Off to investigate.
m

Okay...me and my english: I mean the gallery of ONE person here. For example if I click on the |GALLERY| Button in your posting I only see this:

http://s7.directupload.net/images/131006/6pezgvnn.jpg (http://www.directupload.net)

No possibilities to change my settings anywhere. Only get a field to sort in my own gallery, where I can chose the time frame.
My cache and tempfiles are deleted, so what could I do else???

GingerScraps
10-07-2013, 04:24 AM
I actually do not know the answer to this off the top of my head. I will need to look around. I will be in touch soon.

kpmelly
10-07-2013, 06:26 PM
Thank you... I really tried to help myself in different ways, but I donīt find the resolution of my problem...

Colleen
10-07-2013, 06:27 PM
I'm not sure why it's not working for you. This is very strange. I click on the gallery button, and I see the stuff in everyone's personal gallery.

GingerScraps
10-08-2013, 07:16 AM
Can you please tell me what Internet browser you are using?
Also... Please check and make sure your browser is up to date. Many times the browser is out if date, and once it is updated, the problems are resolved.
Thank you!

kpmelly
10-08-2013, 04:17 PM
Okayyyy... I do a try with IE (what I really HATE), and there the gallery works. I normally use Mozilla and yes itīs the actual version. :(

ScrappyCoyote
10-08-2013, 09:50 PM
Try Safari or Chrome, Melly. You will like those.

GingerScraps
10-09-2013, 10:05 PM
Okayyyy... I do a try with IE (what I really HATE), and there the gallery works. I normally use Mozilla and yes itīs the actual version. :(
I'm so sorry I'm not being much help! I use Firefox and it is working as it should for me. When I click the link to see your gallery (http://gingerscraps.net/Ginger/DockDrop/screenshot_316.jpg)- this is what I see.

http://gingerscraps.net/Ginger/DockDrop/screenshot_316.jpg

GingerScraps
10-09-2013, 10:10 PM
Is this the version of Firefox you're using?
http://gingerscraps.net/Ginger/DockDrop/screenshot_317.jpg

kpmelly
10-11-2013, 08:17 PM
Sorry....didnīt saw this before: yes: I use Firefox 24.0

kpmelly
10-14-2013, 08:14 PM
I donīt know what happened . . . but I can see ALL images at the gallery now. Donīt ask me why, but Iīm happy about it! Did you changed anything?

GingerScraps
10-15-2013, 12:10 AM
I donīt know what happened . . . but I can see ALL images at the gallery now. Donīt ask me why, but Iīm happy about it! Did you changed anything?

Yahooooo! I'm so glad this is resolved! I have been trying so hard to find the resolution and was coming up empty.
I know Stephen (Mr.Wyld Web) has been working the gallery, I bet he found whatever the glitch was, and fixed it :)

JaninAlberta
10-28-2013, 04:49 AM
Well, I'm using Google Chrome, it's up-to-date and my cache is empty. I still can't see anything in the gallery and my own gallery contains the two layouts I uploaded today and that's it. I can view my other layouts by going to my Cookie Jar tracking post, but nothing else. I HATE IE and will not be bothered to resort to that.

GingerScraps
10-28-2013, 05:49 AM
Well, I'm using Google Chrome, it's up-to-date and my cache is empty. I still can't see anything in the gallery and my own gallery contains the two layouts I uploaded today and that's it. I can view my other layouts by going to my Cookie Jar tracking post, but nothing else. I HATE IE and will not be bothered to resort to that.

I use Firefox and see your full gallery. How long has this been a problem for you? Is it something new?

And are you using this link- http://gallery.gingerscraps.net/showgallery.php?ppuser=18039

We are currently doing some work on the gallery, there is an issue right now with the credits/ description area cutting off. We have had to change a few settings, but none of that *should* have effected the way your gallery looks.

GingerScraps
10-28-2013, 05:50 AM
Well, I'm using Google Chrome, it's up-to-date and my cache is empty. I still can't see anything in the gallery and my own gallery contains the two layouts I uploaded today and that's it. I can view my other layouts by going to my Cookie Jar tracking post, but nothing else. I HATE IE and will not be bothered to resort to that.

I use Firefox and see your full gallery. How long has this been a problem for you? Is it something new?

And are you using this link- http://gallery.gingerscraps.net/showgallery.php?ppuser=18039

We are currently doing some work on the gallery, there is an issue right now with the credits/ description area cutting off. We have had to change a few settings, but none of that *should* have effected the way your gallery looks.