PDA

View Full Version : Help! I can't get into the Chatroom!



mskinsey
01-26-2013, 02:31 AM
I'm using IE. Should I switch to Firefox (ugh)? This is the error message I get:

Warning: session_start() [function.session-start (http://forums.gingerscraps.net/function.session-start)]: open(/tmp/sess_4a36359895333a02a9facb45c5705468, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/forums/public_html/chatLogin.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start (http://forums.gingerscraps.net/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/forums/public_html/chatLogin.php:2) in /home/forums/public_html/chatLogin.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/chatLogin.php:2) in [path]/chatLogin.php on line 9

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_4a36359895333a02a9facb45c5705468, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

You know, I have SOOOO much trouble using the GingerScraps site. I had loads of problems during the 12-12-12 challenge, and I have problems almost every time I make a purchase. Is your software incompatible with Internet Explorer? Do you have a post somewhere with the names of the best browsers to use? What can I do to fix these problems? Now that SDD has closed its doors, I would like to find a new place to hang out (and to spend the few spare dollars I have). Thanks for your help!

dodgeladee
01-26-2013, 02:38 AM
Have you tried clearing your cookies? That often helps me

Ricki
01-26-2013, 10:05 AM
Internet Explorer is known for being a BIT buggy. Firefox is good, [I use it], Google Chrome is also good but if you open your Activity Monitor while it's open you'll see a lot of stuff from Google Chrome are running. There are more browsers so it's all a matter of which one suits you best.

As Suzanne wrote, clearing cookies [and temps], usually helps. Could also be your IE preferences are too strict.........

Hope it works out!