PDA

View Full Version : fyi



Deanna
11-29-2012, 06:43 PM
I'm not sure if this is just MY computer or how it's set up, but if I'm on the STORE link, there is a spot to get to the HOME, the STORE, or the BLOG, but not the forum or the gallery. Before the makeover, I think it was easier to get to the gallery from the store. Maybe it's planned that way--but you know me and changes--ugh!! hehe If it is planned that way, it's one thing, but if it's missing, then maybe someone can fix it! :) Thanks!

Sarah
11-29-2012, 07:11 PM
5097

The links shows up for me ...

Jacque
11-29-2012, 07:29 PM
its on mine too...looks identical. i have been having LOTS of cache problems with GS (no idea why) but maybe that's your problem. i had to remove cache from another program other than my browser to fix my gallery and reboot several times. it fixed it, then it messed up half way again and i quit trying cuz i couldn't remember all my sign in stuff all over digi land LOL

Deanna
11-29-2012, 10:32 PM
I'll be darned! I don't get any of the bar at all--just three (home, store, blog) in a column above the LOG IN space.
Oh well, if I'm the only one it affects, guess it isn't worth fixing! :) Thanks girls. I have some problems at another site, but it is staying logged in after I get my cart full. Really ticked me off! :) But somehow they fixed it now, so that was nice.

Sarah
11-29-2012, 10:35 PM
You need to clean out your cache, and it might help to clean out the cookies, too.

Deanna
11-29-2012, 10:53 PM
I'll try that. thanks.

Deanna
11-29-2012, 11:18 PM
ok, I gave my computer to my husband and he fixed it in about a minute. Apparently my pop up blocker was on. It's funny because the bar is on the rest of the pages here--but not in the store. It works fine now! Sorry I bothered everybody. But if anybody else is reading this, and has the same problem I was having, then check your pop up blocker! :)