PDA

View Full Version : Is Facebook Currently Down?



Angelclaud
10-20-2012, 12:51 AM
Why do I get a "Test Page for the Apache"?

missdamsel
10-20-2012, 12:58 AM
I have no idea!! Mine is working fine.

Angelclaud
10-20-2012, 01:04 AM
That's so weird!

msbrad
10-20-2012, 01:09 AM
Mine is fine, just checked.

Angelclaud
10-20-2012, 01:12 AM
Ok, mine is fire again after I restart my computer. I have no idea what that apache's Test page is all about. Thanks for checking for me everyone!

Ricki
10-20-2012, 09:43 AM
Hi Angela :)
I found your problem interesting, technically of course, so I looked around and found this;

Why do I see Apache Test page (http://www.cyberciti.biz/tips/why-do-i-see-apache-test-page.html)

I don't advise to do anything but maybe it can give you an idea of what this is.