PDA

View Full Version : Can't upload



wendella247
10-05-2011, 03:21 AM
I can't upload to the gallery. When I try, I get this message. I use IE8:

Warning: session_start() [function.session-start (http://gallery.gingerscraps.net/function.session-start)]: open(/tmp/sess_ca858a540449c9bb953e179ea61f1e9e, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/forums/public_html/gallery/uploadphoto.php on line 16

Warning: session_start() [function.session-start (http://gallery.gingerscraps.net/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/forums/public_html/gallery/uploadphoto.php:16) in /home/forums/public_html/gallery/uploadphoto.php on line 16

Lisa
10-05-2011, 03:30 AM
On the first page, upload your photos but don't add a title or description, you'll do that on the next page. There's a glitch in the programming, but I think that's the fix, for now.

wendella247
10-05-2011, 06:29 AM
Thanks for the suggestion, but I can't even upload. When I click the upload button it takes me to the verbiage I listed above. I can't even get as far as selecting a file to upload.

GingerScraps
10-05-2011, 08:06 AM
The first thing to always check is your Layout size. It needs to be 600x600 pixels or smaller and under 250kb in size.
That is the most common thing that causes an error.
Please double check that then let me know how it goes :)

GingerScraps
10-05-2011, 10:55 PM
Any luck getting your LO to upload?

wendella247
10-06-2011, 10:12 PM
When I click on "Upload Photo" in the gallery, I immediately get the error messages. It doesn't get to the point where I can even select a photo.

nutsaboutgabe
10-06-2011, 11:37 PM
What browser and version are you using?


When I click on "Upload Photo" in the gallery, I immediately get the error messages. It doesn't get to the point where I can even select a photo.

wendella247
10-07-2011, 03:30 PM
I'm using IE8. I do upload to a number of sites without any problem.

Thanks!

GingerScraps
10-07-2011, 04:24 PM
Wendy I'm so sorry your having this problem!
It is really hard for us to track and find out an issue when we can not recreate it ourselves.

The only possibilities that I know of are-
Layout size (being to large)
Trying to put links or any URL in your description box
Some kind of browser issue (an out of date browser, that is in need of updating)

But, I will send our IT guy over to this thread and see if he has anything more to offer.
Don't fear, I'm not giving up on you :) I just need a little back up :)

nutsaboutgabe
10-08-2011, 11:05 AM
Hi Wendella - I'm not the guru Ginger is referring to, but it's a permissions error so I'm thinking maybe you need to clear log out of the Gingerscraps forum, clear your temporary internet files, and log back in to try to upload again.